Suplemén Lampu Fix Lampu LED Profesional - Lampu CHZ

Bahasa
PRODUK
MACA DEUI
CHZ nawiskeun portopolio beragam solusi lampu LED anu ngalayanan sababaraha aplikasi sareng lingkungan, kalebet kantor komérsial, industri, ranjau, jalan raya, arsitéktur, jst.
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin cahaya jalan kalawan harga murah
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin lampu jalan kalayan harga murah + https: //chz-lighting.com
2020/04/30
ENEC disatujuan listrik tabung lampu borong pikeun dijual
ENEC disatujuan listrik tabung lampu borongan pikeun dijual https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
2020/08/25
CHZ ngarah suplai tabung neon kanggo parkir jero taneuh
CHZ ngarah suplai tabung pendarfluor pikeun parkir jero taneuh https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
2020/08/25
Lampu jalan modél lampu modél CHZ-ST13 anu dipimpin
Lampu jalan modél CHZ-ST13 anu dipimpin cahaya jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
2020/08/14
SOLUSI KAMI
Kami ngabantosan palanggan milih produk anu paling pas sareng nawiskeun pangrojong téknis anu saluyu saatos paham kana kabutuhan aranjeunna sadayana. Konsumén ngan ukur kedah nyayogikeun kami sababaraha inpormasi rékayasa dasar. (Candak lampu jalan salaku conto, inpormasi anu kedah ditawarkeun pelanggan kalebet lébar jalan, jangkungna tihang, posisi kutub, jarak tiang, persyaratan penerangan rata-rata, sareng sajabana) Dumasar kana inpormasi anu disayogikeun, désainer urang teras tiasa nganggo Dialux simulasi épék cahaya sareng nawiskeun sababaraha pilihan desain ka konsumén.
Shanghai CHZ Lighting ngalaksanakeun produksi standarisasi sareng ngalaksanakeun kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun kualitas lampu LED anu pangsaéna, ngahémat waktos sareng biaya pikeun kadua pihak sareng nyandak manpaat anu pangageungna pikeun palanggan.
TENTANG KAMI
Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd., didirikeun taun 2010, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi dina panilitian, pamekaran, produksi, sareng penjualan produk pencahayaan.
CHZ taat kana standar "téknologi ngarah sareng kualitas ngarah" sareng ngadegkeun gabungan Urang Sunda& D pusat sareng Dr. Chen Dahua, profésor di Departemen Sumber Cahaya Listrik Universitas Fudan. Kami teras-terasan ngembangkeun produk énggal sareng ngajalankeun kecerdasan sistem pencahyaan. Portopolio produk kami kalebet pencahayaan jero ruangan, penerangan industri, penerangan lapangan, penerangan olahraga, penerangan jalan, sareng penerangan surya. Kami keukeuh nganggo komponén kualitas luhur sareng téhnik produksi canggih pikeun ngajantenkeun lampu kami langkung unggul ti anu sanés.
KANTUNKEUN PESEN
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan perlengkapan lampu LED atanapi jasa kami, punten dihubungi ku tim layanan palanggan kami.