Pemasok Solusi Lampu LED Profesional - Lampu CHZ

Basa
PRODUK
Waca liyane
CHZ nawakake macem-macem portofolio solusi lampu LED kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan, kalebu kantor komersial, industri, tambang, dalan, arsitektur, lsp.
Cahya dalan CHZ-ST20 flat smd nyebabake lampu jalan kanthi rega murah
Lampu jalan CHZ-ST20 flat smd mimpin lampu jalan kanthi rega murah + https: //chz-lighting.com
2020/04/30
Grosir lampu tabung listrik sing diijinake ENEC didol
Grosir lampu tabung listrik sing disetujoni ENEC kanggo https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
2020/08/25
CHZ mimpin sumber tabung neon kanggo parkir lemah
CHZ mimpin sumber tabung neon kanggo parkir lemah https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
2020/08/25
Lampu jalan modhèl CHZ-ST13 dipimpin lampu jalan
Lampu jalan modhèl CHZ-ST13 modhèl lampu jalanan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
2020/08/14
SOLUSI KAMI
Kita ngewangi para pelanggan milih produk sing paling cocog lan nawakake dhukungan teknis sing cocog sawise ngerti kabutuhan sakabehe. Pelanggan mung kudu menehi sawetara informasi teknik dhasar. (Contone, penerangan dalan, informasi sing ditawakake pelanggan kalebu jembar dalan, dhuwure tiang, posisi tiang, jarak tiang, persyaratan pencahayaan rata-rata, lsp.) Miturut informasi sing diwenehake, para desainer banjur bisa nggunakake efek cahya simulasi Dialux lan nawakake macem-macem opsi desain kanggo pelanggan.
Shanghai CHZ Lighting nindakake produksi standar lan nindakake kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas lampu LED sing paling apik, ngirit wektu lan biaya kanggo kalorone pihak lan nggawa mupangat sing paling gedhe kanggo para pelanggan.
Babagan Kita
Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd., didegaké ing taun 2010, minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu riset, pengembangan, produksi, lan penjualan produk lampu.
CHZ netepi standar "teknologi terkemuka lan kualitas utama" lan nggawe gabungan R& D pusat karo Dr. Chen Dahua, Profesor ing Departemen Sumber Listrik Listrik Universitas Fudan. Kita terus-terusan ngembangake produk anyar lan ngarahake intelijen sistem lampu. Portofolio produk kalebu lampu njero ruangan, lampu industri, lampu lapangan, lampu olahraga, lampu jalan, lan lampu surya. Kita mekso nggunakake komponen sing berkualitas lan teknik produksi canggih supaya saben lampu bisa unggul tinimbang liyane.
NINGGALKAN PESAN
Yen sampeyan duwe pitakon babagan perlengkapan utawa layanan lampu LED, coba hubungi tim layanan pelanggan.